Kjøp billetter nå
Ticket booth

Billetter

Festivalpass i salg nå! 

Passene finner du her: TicketMaster

 

Refusjonsgaranti ved kansellering av festivalen

Dersom festivalen i sin helhet må kanselleres på grunn av den pågående pandemien, er det full refusjon av pass og billetter, minus billettavgiften. Dette gjelder ikke hvis en enkelt artist eller band avlyser sin konsert.

 

Informasjon om overførte pass og billetter

Dersom du har beholdt festivalpasset eller dagsbilletten din fra 2020-2021, så vil disse være gyldige under NBF2022. Billettene dine - med oppdatert informasjon - finner du på din bruker på TicketMaster. Logg på med den brukeren passet eller billettene er kjøpt med og last ned oppdaterte billetter. Vi anbefaler også å laste ned TicketMaster-appen og logge på med din bruker. Der vil du alltid finne oppdaterte pass og billetter. 

 

Billetter og pass til Notodden Blues Festival er kun tilgjengelig via Ticketmaster sine nettsider og utsalgssteder, med unntak av eksklusive forhåndssalg som kun er tilgjengelig via nett.

www.ticketmaster.no

Telefon: 815 33 133

Alle typer pass og billetter må løses inn i armbånd ved ankomst Notodden. Dette gjøres ved våre publikumskontor på Bok & Blueshuset og på torget. Dette må være gjort før man får tilgang til våre konsertsteder.

Med festivalpass er du garantert adgang på Hovigs Hangar, og alle av festivalens arrangementer, dersom ledig kapasitet. 

 

Billettbod/publikumskontor

Publikumskontoret på Bok & Blueshuset vil være åpent fra onsdag i festivaluka. Her er det mulig å kjøpe alle typer pass og billetter, med mindre utsolgt. Her kan man også bytte til armbånd.

Publikumskontoret/billettboden på Notodden torg, vil være åpen fra onsdag til lørdag.

Alle billetter og pass som ikke er utsolgt, vil være tilgjengelig her.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe pass og billetter på forhånd da vi ikke kan garantere at ledig kapasitet under festivaluka.

Uoffisielle salgssteder

Vi anbefaler ingen å kjøpe via andre salgssteder enn TicketMaster og våre egne utsalgssteder. Kjøp alltid billetter og pass direkte fra arrangør eller billettleverandør. Kjøpte billetter og pass via en uoffisiell leverandør, kan være forfalsket og vil ikke bli refundert eller behandlet av hverken arrangør eller billettleverandør. 

 

Programendringer

Programendringer kan forekomme. Kansellering av artister/band og påfølgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billetten.

 

RULLESTOLBRUKERE OG LEDSAGERBILLETTER
Billetter til rullestolbrukere kan kjøpes via TicketMaster. På Brygga vil det være egnede områder for rullestolbrukere, disse er merket i salkartet hos TicketMaster. Mot framvisning av gyldig ledsagerbevis kan du ta med deg en ledsager gratis på alle våre konserter. Ledsagerbeviset må framvises ved ankomst, hvis ikke vil full billettpris avkreves. Ledsagerbillet må hentes ut hos Ticketmaster til o,- samtidig som det kjøpes ordinær billett, så også ledsagere blir registrert i systemet. Dette på grunn av smittevernhensyn.