Kjøp billetter nå
Smittevernplakat

Smittevern

Årets festival vil være preget av smittevernstiltak. Vi tar vårt ansvar på største alvor og ønsker å gjennomføre en så trygg og smittevernssikker festival som overhodet mulig. Derfor har vi, sammen med Notodden kommune og SOS Security, forholder vi oss til disse overordnede prinsippene:

 

Generelle smittevernstiltak som gjelder for alle: 

 

Skulle du utvikle symptomer på luftveisinfeksjon før eller under festivalen, bes du holde deg hjemme og få tatt en test så fort som mulig. 

 

- Sosial avstand - både i køer og som publikummer. 1 meters avstand er fortsatt et av de viktigste smittevernstiltakene vi har. Det er begrenset med plasser på alle våre spillesteder for at vi skal kunne tilrettelegge for god sosial avstand mellom bord, stoler og benker. 

 

- God håndhygiene og flittig bruk av antibac. Det vil være utplassert antibac på alle spillesteder, på bord og ved alle innganger og toaletter. 

 

- Munnbind er frivillig å bruke ettersom det ikke er påbudt i kommunen, men det vil være munnbind tilgjengelig på alle spillesteder slik at man kan ta det i bruk om man ønsker det. 

 

- Det er også påbudt med grønt koronasertifikat på alle våre spillesteder og campingplasser. For å få grønt koronasertifikat så må man: 

  1. Enten være fullvaksinert og det må ha gått minst 1 uke etter siste vaksine,

  2. Det må ha gått minst 3 uker siden første vaksinedose,

  3. Ha gjennomgått koronasykdom de siste 6 månedene,

  4. Eller ta en hurtigtest som er negativ. 

 

- Hurtigtester kan man ta på den store plassen utenfor Notodden Videregående Skole (bygget ved siden av Bok og Blueshuset). Det tar inntil 15 minutter å få svar på prøven og inntil 1 time å få svaret inn i koronasertifikatet. Man kommer ikke inn på spillestedene før testsvaret foreligger i koronasertifikatet. Husk å hold av tid til testing dersom du ikke alt har et grønt koronasertifikat. Hurtigteststasjonen vil være åpen torsdag - lørdag 10.00-20.00 og søndag 10.00-15.00. Hurtigtestene er gyldige i 24 timer. Det er ikke behov for å bestille tid for testing, det er bare å møte opp, men husk å møte opp i god tid før du skal på konsert. 

 

- Koronasertifikatet vil bli scannet ved inngangen til alle våre spillesteder, inkludert BluesCruise, så det er viktig at du er kjent med din vaksinasjonsstatus og hvor du laster ned ditt sertifikat. 

 

- På alle spillesteder er det også sittende publikum, det vil si at når man ankommer noen av våre arenaer, vil man bli vist til en plass som vil være din plass under arrangementet. På Brygga har alle nummererte sitteplasser som er tydelig merket og med god avstand til andre publikummere. 

 

- Våre frivillige får også dyktig opplæring i smittevern og bruk av desinfeksjon, slik at alle overflater som blir mye berørt blir også desinfisert ofte. 

 

- Det er også bordservering på alle av våre spillesteder. Det vil være qr-koder på alle bord som er koblet til enten bordnummer eller setenummer. Når koden scannes, vil du få opp en meny hvor du bestiller det du ønsker, betaler og en servitør vil komme med din bestilling der du sitter. 

 

- Alle billetter MÅ forhåndsbestilles. Det er ingen pass som er gjeldende i år, ettersom vi må kunne drive smittesporing blant publikum. Vi anbefaler å laste ned TicketMaster-appen og ha alle dine billetter her. 

 

- Smittestopp-appen: vi anbefaler også alle å laste ned denne for å kunne delta i en effektiv smittesporing ved behov. 

 

- Oppmøtetider: dørene åpner en time før første konsert på Brygga alle dager og en halvtime før på Bok og Blueshuset, Bellman, Myrens Dam og Notodden teater. Innslipp på BluesCruise begynner 20-30 minutter før avgang. Husk å møt opp i god tid, ha koronasertifikat og billetter lett tilgjengelig så blir dette en hyggelig festival for alle! 

 

Husk å holde dere oppdatert via våre nettsider og i sosiale medier!