Kjøp billetter nå
GT 1020x575

Artistslipp og førjulssalg

Notodden Blues Festival kommer tilbake i full størrelse i 2022. Første artistslipp med store artister som George Thorogood & the Destroyers, Shemekia Copeland, Vintage Trouble og Erlend Ropstad viser høye ambisjoner for bluesfesten neste sommer både på internasjonalt og nasjonalt nivå. Rabattert earlybird julesalg av festivalpass er i gang fra mandag.

 

Notodden Blues Festival presenterer i dag også navn som det nye amerikanske stjerneskuddet Jontavious Willies og den britiske prisvinnende sangeren Kyla Brox. Fjorårets Bluespris-vinner Bill Troiani returnerer med sitt eget mektige Billy T. Band og publikumsyndlingene i Vetrhus Bluesband fra Odda blir endelig å se tilbake på Notodden. Det unge bandet Soft City imponerte alle da de vant Union Blues Cup på Notodden i 2021. Spilling på Notodden i 2022 er en del av premien.

 

«Denne første artistlanseringen er bare en av en lang rekke lanseringer fra oss i tiden som kommer. Nå blir det festival igjen med nasjonale og internasjonale toppnavn i skjønn forening. Dette blir moro, og vi skal lage en jubelhelg for store og små i 2022», sier festivalsjef Jostein Forsberg.

 

Bygger på suksessformelen fra 2019

«Etter to somre med vellykkede og godt gjennomførte pandemiutgaver, skal vi tilbake i Notodden sentrum og lage den beste Notodden-stemningen noensinne første helgen i august. Vi har høye ambisjoner og tar utgangspunkt i 2019-festivalen som var en stormende suksess – stappfull av magiske øyeblikk og utsolgte konserter. Festivaltorget, gatebluesen, småklubbene og Americana-scenen Rootsville blir med oss videre. Det samme blir arenaene Myens Dam, Notodden Teater og amfiscenen i vannet ved Bok & Blueshuset», sier Jostein Forsberg

 

Rabattert julesalg starter nå

«Vårt tradisjonsrike og populære julesalg med rabatterte festivalpass starter nå. Det er lurt å benytte seg av det. Prisene vil gå opp etter nyttår. Det er refusjonsgaranti på billettene dersom festivalen må avlyse. Vi tar med oss alle erfaringer fra to vellykkede og smittefrie pandemi-utgaver av festivalen, og følger selvsagt alle nasjonale retningslinjer når det gjelder smittevern. Det blir trygt og godt å komme til oss. Vi gleder oss nå stort til å lage full bluesfest igjen. Skaff deg billetter allerede nå», sier Jostein Forsberg.

 

Det rabatterte julesalget er i gang på Ticketmaster NÅ! Førjulssalg finner du her!

Notodden Blues Festival arrangeres i perioden 4. – 7. august, 2022.